Har parholdet gjort at der er mere af jer begge to, så kan det både være fordi I har det godt eller dårligt.Har parholdet gjort at der er mere af jer begge to, så kan det både være fordi I har det godt eller dårligt.

6 grunde til at dit parforhold gør dig fed

Når vi lover at følge hinanden i tykt og tyndt, så kan det nogle gange blive lige bogstaveligt nok. Især til den tykke ende.

Mad har enorm betydning for vort sociale liv og det gælder også for parforholdet, der jo mere end noget andet kan få vore følelser op på de høje nagler.

Maden kan derfor nemt blive en vigtig ingrediens i parforholdets op- og nedture.

Her er seks årsager til at parforholdet gør dig fed.

Du blev tidligt gift

En ny undersøgelse viser at universitets-studerende, der bliver gift før de har afsluttet deres uddannelse oftere er  overvægtige.

Undersøgelsen fra University of Michigan fulgte over 14.000 unge fra før de begyndte på deres uddannelse til de var gennemsnitligt 28 år og konstaterede, at de unge, der forblev ugifte indtil de havde afsluttet deres uddannelse havde en mindre risiko for at blive overvægtige.

Forskerne mener at det skyldes, at de i modsætning til deres gifte jævnaldrende har mulighed for at grundlægge nogle sunde motions- og kostvaner, mens gifte studerende har svært ved at ændre vaner, de grundlægger tidligt.

Tags: parforhold, overvægt

Del denne artikel med dine venner
Hvad synes du?